Burg. v. Dijkesingel 68
2809 RD Gouda (Westergouwe)

Coronabeleid VESA

Coronabeleid VESA

Het Coronavirus heeft momenteel veel effect op het dagelijks leven en raakt ons allemaal.

De Nederlandse overheid treft verschillende maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Ook binnen VESA nemen we maatregelen om de besmetting van het coronavirus tegen te gaan. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening zoveel mogelijk voortzetten zonder de gezondheid van een ieder in gevaar te brengen.

VESA houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid, de GGD en het RIVM.

Het Rijk en de bouw- en technieksector hebben het ‘protocol samen veilig doorwerken’ vastgesteld om ervoor te zorgen dat het werk niet stil komt te liggen en de medewerkers veilig kunnen werken. VESA volgt dit protocol welke aansluit bij de actuele geldende richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid. Dit protocol wordt ondersteund door de vakbonden, brancheverenigingen en werkgevers- en werknemersorganisaties. Voor vragen is er een helpdesk opgericht, te bereiken via Helpdeskcorona-bt.nl. Hier kunt u het protocol ook downloaden.

Waar mogelijk werken onze medewerkers vanuit huis, waardoor de bezetting op ons kantoor minimaal is. Onze technici werken, waar dit mogelijk is, nog steeds op locatie. Indien er op locatie aanvullende maatregelen gelden dan zullen onze medewerkers deze in acht nemen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM en de pagina bouw en techniek op de site van het RIVM.

Indien u vragen heeft, informatie met ons wilt delen of informatie wenst over de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot uw technische installaties dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw contactpersoon bij VESA.

Hulp op afstand - TeamViewer
This is default text for notification bar